YGGDRASILL HÄLSA

omsorg

Själavård

Jag är diplomerad själavårdare och erbjuder dig att lätta ditt hjärta om sorger, trauma eller glädje utan att du behöver känna att du blir dömd. Jag lyssnar på alla dina tankar, funderingar, sorger och glädje. Här startar din resa för att få fotfäste så att du kan gå vidare!

Ett möte för själavård kostar 700 kr för en session á 45 minuter.

Min utbildning och diplomering inom själavård är utförd genom SSRF; Centrum för Själavård & Samtalsterapi.

omsorg

Samtalsterapi

Jag går just nu en utbildning inom SSRF för att bli certifierad samtalsterapeut. Till skillnad från Själavård som är mer en passiv form av terapi så är samtalsterapin mer aktiv. Det kan vara en god form att fortsätta med efter avslutad själavård eller under tiden du får själavård.
Inom samtalsterapin kommer jag ge dig fler infallsvinklar och ställa frågor till dig så att du kan få nya perspektiv kring hur du kan lösa din situation i livet där du är just nu. All samtalsterapi startar genom ett så kallat startsamtal där vi försöker ringa in vad du behöver få hjälp med och jag kommer med ett förslag om hur många gånger vi bör träffas. 

En session för samtalsterapi kostar idag 400 kr á 45 minuter. Detta är under tiden jag fortfarande är inom utbildning och tar emot testklienter. När jag blir certifierad kommer det kosta som ett själavårdande samtal.

Min utbildning sker genom SSRF; Centrum för Själavård & Samtalsterapi, jag beräknar vara klar och certifierade någon gång under 2024. 

stresshantering

Reiki

Reiki är en japansk avslappningsmetod som erbjuder avslappning och stresshantering genom handpåläggning i en avslappnande atmosfär.
Jag är initierad till nivå två inom Usui Reiki Holy Fire och min mästare är i England. Från och med i maj erbjuder jag reiki på plats då jag skaffat lokal att vara i. Kontakta mig för mer information.

Prislista:

  1. 30 min. distansreiki - 350 kr.

  2. 60 min. distansreiki - 600 kr.

  3. 30 min. reiki på plats - 500 kr.

  4. 50 min. reiki på plats - 800 kr.

Vägledning

Tarot

Hos mig kan du få vägledning genom en tarotläggning. Det kallas oftast att man spår i tarot men jag ser det mer som att vidga perspektiven och det kan hjälpa dig att fatta beslut och se din situation från olika perspektiv. Jag genomför detta online, antingen att du är med live eller om jag får i uppdrag av dig att läsa korten och skriver ihop vad jag får till mig, du bestämmer! Du kan också komma till mig så träffas vi öga mot öga och jag ger dig vägledning i Uppsala
Det finns några olika typer av vägledning genom tarot och de ser ut på följande vis:
  1. 45 minuter för en frågeställning kostar 700 kr.

  2. 60-90 minuter för att behandla en fråga som är lite större kostar 1 000 kr.

ceremonier

Shamanska ceremonier


När du flyttar in i ett nytt hem kommer jag hem till dig och välsignar huset genom en shamansk ceremoni. Jag erbjuder även andra typer av shamanska ceremonier, allt från husreningar till vägledning. Om du vill beställa en husrening, inflyttningsceremoni eller någon annan typ av shamansk vägledning kontaktar du mig via kontaktformuläret som du hittar längst ner på sidan.
  1. Husreningsceremoni: 4000 kr exkl. reseersättning.

  2. Inflyttningsceremoni: 4000 kr exkl. reseersättning.

  3. Kombinerad husrening och inflyttningsceremoni: 6500 kr exkl. reseersättning.

  4. Kontakta mig om du behöver någon annan typ av shamansk ceremoni.

Kontakta mig nu

Boka in dig genom att fylla i formuläret

Skriv in ditt namn, e-postadress och telefonnr. I meddelandefältet berättar du vad för något du är intresserad av så hör jag av mig till dig så bokar vi en tid.
Namn E-post Telefonnummer Meddelande Skicka in