YGGDRASILL HÄLSA

omsorg

Själavård

Jag är diplomerad själavårdare och erbjuder dig att lätta ditt hjärta om sorger, trauma eller glädje utan att du behöver känna att du blir dömd. Jag lyssnar på alla dina tankar, funderingar, sorger och glädje. Här startar din resa för att få fotfäste så att du kan gå vidare!

Ett möte för själavård kostar 1000 kr för en timme.

Min utbildning och diplomering inom själavård är utförd genom SSRF; Centrum för Själavård & Samtalsterapi.

Vägledning

Tarot

Hos mig kan du få vägledning genom en tarotläggning. Det kallas oftast att man spår i tarot men jag ser det mer som att vidga perspektiven och det kan hjälpa dig att fatta beslut och se din situation från olika perspektiv. Jag genomför detta online, antingen att du är med live eller om jag får i uppdrag av dig att läsa korten och skriver ihop vad jag får till mig, du bestämmer! Du kan också komma till mig så träffas vi öga mot öga och jag ger dig vägledning i Uppsala
Det finns några olika typer av vägledning genom tarot och de ser ut på följande vis:
 1. 30 min. för en kortare vägledning, lagom för en mindre fråga, 700 kr.

 2. 60 min. är lagom för att behandla en fråga som är lite större eller några mindre frågor som vi hinner med på samma tid, 1 000 kr.

 3. 90 min. för en längre sittning, 1 500 kr.

ceremonier

Shamanska ceremonier


När du flyttar in i ett nytt hem kommer jag hem till dig och välsignar huset genom en shamansk ceremoni. Jag erbjuder även andra typer av shamanska ceremonier, allt från husreningar till vägledning. Om du vill beställa en husrening, inflyttningsceremoni eller någon annan typ av shamansk vägledning kontaktar du mig via kontaktformuläret som du hittar längst ner på sidan.
 1. Husreningsceremoni: 4000 kr exkl. reseersättning.

 2. Inflyttningsceremoni: 4000 kr exkl. reseersättning.

 3. Kombinerad husrening och inflyttningsceremoni: 6500 kr exkl. reseersättning.

 4. Kontakta mig om du behöver någon annan typ av shamansk ceremoni.

avslappning

Reiki

Reiki är en japansk avslappningsmetod som erbjuder avslappning och stresshantering genom handpåläggning i en avslappnande atmosfär.
Jag är initierad till nivå två inom Usui Reiki Holy Fire och min mästare är i England. Just nu erbjuder jag inte någon reiki på plats då jag inte har någon lokal att vara i, dock erbjuder distansreiki. Kontakta mig för mer information.

Prislista:

 1. 30 min. distansreiki - 400 kr.

 2. 60 min. distansreiki - 800 kr.

 3. 45 min. reiki på plats - 1 000 kr. (Erbjuds ej nu)

 4. 60 min. reiki på plats - 1 500 kr. (Erbjuds ej nu)

Kontakta mig nu

Boka in dig genom att fylla i formuläret

Skriv in ditt namn, e-postadress och telefonnr. I meddelandefältet berättar du vad för något du är intresserad av så hör jag av mig till dig så bokar vi en tid.
Namn E-post Telefonnummer Meddelande Skicka in